Дядо Люпко се гледа накриво с треньора на ЦСКА

0

Съветникът на Гриша Ганчев по футболните въпроси Люпко Петрович вече е разлюбил доскорошното си протеже Милош Крушчич. 72-годишният дядо Люпко се разочаровал от сръбския си сънародник, който разправял, че работата на Петрович като главен треньор по-рано през сезона не била от най-добрите. Люпко водеше червените преди Крушчич, но се оттегли след няколко неуспешни мача.

„Двамата се гледат неприветливо, а Петрович най-много да му кимне с глава при редките си посещения на „Армията”, твърдят запознати. Засега обаче шефовете имали доверие на Крушчич, заради което и го оставиха начело на отбора.


Макар и формално да не се води в щаба на ЦСКА, Люпко Петрович продължава да има пръст в работата в клуба. „Пак съм съветник на Гриша Ганчев. Като такъв дойдох на “Армията”, такъв съм и сега. Това е единственото, което мога да кажа за момента, но предпочитам да не говоря много-много”, разправя Петрович. Говори се, че задачата му е да оглежда футболисти за привличане в състава и да преценява качествата им. 
Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече