Световният шампион на WBC: Стоях с пистолет в скута, исках да се самоубия!

0

Дионтей Уaйлдър, световен шампион тежка категория на WBC, направи разтърсващо признание, узна Zasada.

В откровена изповед той споделя, че е бил на прага на самоубийство. Бронзовия бомбардир стоял с пистолет в скута и бил на секунди от това да дръпне спусъка.

Това се е случило преди години, след раждането на дъщеря му.

Дионтей Уaйлдър

„Бях на 19 години. Тогава се роди Ная със „спина бифида“ (вродена аномалия в развитието на гръбначния стълб и гръбначния мозък, при която има отвор в гръбначния канал, през който е възможно да се подава част от гръбначния мозък). Беше най-лошият момент в живота ми. 

Тя се роди през 2005 година, а през 2006 загубих част от семейството си. Животът за мен стана ужасяващ. Стигнах до момент, в който държах пистолет в скута си и бях готов да сложа край на живота си“, разказва Уайлдър.

„Всички сме хора. И такива мисли идват в главата на всеки, който преминава през лош период или депресия. Стоях и си мислех, че единственият начин е просто да сложа край на живота си. Не виждах измъкване от всичко това. Не мислех за никой друг. Само за себе си и нещата, които преживявах. А и бях само на 19 години с болно дете и загубил семейството си“, продължава световният шампион.

„Всички се молим децата да се раждат здрави и когато получавате такъв удар като мен, особено на тази възраст.. Опитваш се да преминеш през това, да намериш своя път и своя изход. 

И тогава осъзнах, че имам по-важна задача. Да дам любов на детето си и да се погрижа за него… Едва свързвах двата края – получавах пари и веднага ги давах за сметки. Вземаш чек и той веднага е похарчен. Работех като сервитьор, когато хванах ръкавиците.Знаех, че това е последният ми шанс да спася дъщеря си“, завършва Дионтей Уайлдър. 

„Аз съм тук не просто да се бия. А за да покажа на хората и да ги мотивирам, че има изход от всяка ситуация. Всеки преминава през периоди, които са тежки. Всички сме хора в крайна сметка“, завършва боксьорът, който има 42 победи от 42 мача, от които 41 с нокаут. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече