Елена не иска Бербатов за президент на БФС (Вижте какви са плановете й за бъдещето им)

0

Елена прави всичко възможно, за да не се кандидатира Митко Бербатов за президент на БФС, узна Zasada.

Половинката на футболиста по принцип избягва да се меси във футболния му живот, но този път е категорична, че не е съгласна той да поеме президентския пост.

елена и бербатов

В публичното пространство от известно време се говори, че има вероятност Димитър да се яви на конгреса през юни, прицелвайки се в трона на родния футбол. Няколко известни личности заявиха, че Бербо е най-добрият кандидат. Стори го и Стилиян Петров вчера.

А и самият Бербатов още на 13 май 2010 година, когато се отказа от националния, обеща един ден да се завърне и да оправи най-популярния спорт у нас.

Към момента бившият нападател се колебае и още не е взел решение на 100 процента. Елена обаче не искала и да чуе за вариант „БФС“.


„Това са нерви, нерви и само нерви. Това е огромен товар върху плещите. Аз искам той да е спокоен и да не се хвърля във футболната ни джунгла“, коментирала Елена пред свои приятелки.

Нейното мнение било следното: Бербо да започне работа като треньор в Англия и да се преселят там, където ще са далеч от огромния стрес в българския футбол.

Елена си давала сметка, че и на Острова напрежението няма да липсва, но то не можело да се сравнява с това в родната действителност.

Дали Бербатов ще се съобрази с половинката си, която е готова на всичко само и само да го разубеди напълно, ще стане ясно най-късно до два-три месеца. Тогава кандидатите за президентския стол на БФС ще са известни на 100 процента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече