20 бона заплата за шеф на „Левски“

0

Един от ръководителите на Левски получава заплата от над 20 хиляди лева. Новината бе разкрита от президента на Славия Венцеслав Стефанов. Според босът на „белите“ много от „сините“ фенове искат да видят финансовите отчети на клуба, за да разберат за какво се харчат парите.


„Уважавам всеки, който дава собствени пари за спорт. Когато ние започнахме да инвестираме в Славия, президент на Левски беше Томас Лафчис. Той изпитваше сериозни затруднения и се бореше. След това при Грашнов беше по-различно, Батков имаше инерция и накрая изпитваше трудности. Послед дойдоха двама човека, които имаха пари. В Славия например сме двама човека плюс секретарката, докато в Левски са се нароили 30 треньори. Директорът получава по 22-23 хиляди лева заплата (б.р. по-късно обяви, че става дума за Павел Колев), а други по 12-13 хиляди. Хората искат да видят отчетността“, обясни Стефанов


“ В един момент се получава така, че нашите грандове имат по една маса чужди футболисти, които са на договори за по 20-30 хиляди евро, не играят и ги гонят. После започват дела, осъждат ги и трупат дългове. Това е недалновидно ръководство. Не визирам ЦСКА в случая. Там има човек, който държи нещата и се надявам да не допусне подобно нещо“, добави още Стефанов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече