Гнусно! В сигнал се твърди: Чалга певец се издържа със сводничество

0

Новоизлюпената чалга „звезда” Меди се издържа със сводничество,  издават хора от близкото обкръжение на рома със съмнителни певчески качества. По-малкият му брат въртял същия бизнес. Това се твърди в сигнал получен до МВР. 

Поне десетина момичета се навъртали около сводника Меди, който е родом от Сандански. Говори се, че няколко от тях заработват в  Англия, където роднини на Меди (роми емигранти) ги наглеждат, за да не сгрешат при отчитането на процента от печалбата.

Именно с парите, които труженичките заработват за него, Меди успява да започне жалката си до този момент музикална кариера. Малцина знаят, че пишман певецът всъщност се казва Мехмед Гогов и има неуспешни опити да бъде забелязан като певец в два телевизионни музикални формата.

Завършил е музикалното училище в Широка Лъка като тамбурист, но е захвърлил инструмента  в търсене на по-печеливша дейност. Известно време е тренирал бокс, но и там талантът му се ударил в стената на селския спортен клуб.

Преди някой изобщо да чуе името на циганчето Меди, той преживявал възползвайки се от слабия ангел на различни момичета, които омайвал, а те го издържали, че дори и му купували  коката, към която е пристрастен.Една от тях дори плаща първата песен и музикален клип.

Решен да стане звезда на всяка цена, хитрецът обикалял из чалготеките в цялата страна и се предлагал на собствениците да го наемат за участие, а цената, за която се качвал на сцената била по-ниска от тази, която момичетата му взимали за свирка с презерватив

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече