Скандал тресе семейството на Бербатов – снахата на Митко открадна пари за болен мъж

0

Тежък скандал тресе семейството на Димитър Бербатов, узна Zasada.

Причината за това е бившата снаха на Митко – Димитрина, която още се води с фамилията Бербатова. По документи тя е съпруга на брат му Асен, но двамата не живеят заедно и не поддържат връзка.

В момента по-малкият брат живее в Лондон с нова жена до себе си. Бившата му обаче не спира да прави поразии в България и да петни името на семейството.

снахата на бербатов

Димитрина е уличена в присвояване на средства, предназначени за лечението на 40-годишен болен мъж, пише Галерия.

Георги Даскалов се бори с онкологично заболяване. Диагнозата му е поставена през януари 2018 и от тогава започва ходене по мъките за семейството му. В България е извършена тежка операция, последвана от няколко химиотерапии. От декември 2019 до сега се провеждат три терапии в турска нолница, които продължават и към момента. 

Негови приятели и приятелки на съпругата му Мариета решават да създадат Фейсбук група, чрез която да събират дарения. „В хода на кампанията бяха поставени кутии и на различни места в града. В началото на 2020 Димитрина написа пост, в който призоваваше всички, които имат такива кутии в обектите си, да ги занесат при нея, за да бъдат преборени и пуснати по сметката на Жоро. 

На 6 януари същата е обиколила и изпразнила 7 от кутиите в обектите под надслов, че много спешно трябва да се направи превод по сметката на болния, понеже е необходимо животоспасяващо закупуване на кислород. Такова нещо няма, увери ни съпругата му. Въпреки, че МИма е започната, че кутиите се отварят пред свидетели и подробно се описват в протокол. 

Тя обаче минава сама и без ничие знание през обектите и нарежда всички кутии да бъдат изпразнени в найлонова торбичка, без да бъдат броени и отчитани. На въпроси в последствие от моя страна колко пари са събрани от различните обекти, тя отговори, че не е събирала и броила пари“, разказа Кристина Костадинова, която даде гласност на скандала. 

„Потърсих съдействие от Мариета – съпругата на Жоро, която по моя молба провери сметките и единствения превод, който открихме от госпожа Бербатова за периода 5-9.02. бяха 83 лв. На 9.02., след като уверих Димитрина, че не съм получила доказателство за превод и ще дам гласност на проблема, тя започна неистово да ме моли да я изслушам, за което имам кореспонденцията в телефона си. На следващата сутрин (10.02.) тя превежда три суми на обща стойност 343 лв и качва платежните в групата, но крие датите на превода. Питам защо повече от месец, след като е взела парите от кутиите, не е превела тези суми, след като са били спешни? Щеше ли да ги преведе, ако не я бях притиснала?“, пита жената. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече