Рагуни лепна коронавирус на бременната си приятелка

0

Звездата на „Ювентус” – Даниел Ругани е един от първите футболисти, които официално обявиха, че са заразени с коронавирус. Сега той се чувства отлично и няма никакви симптоми на болестта.

Въпреки това е под карантина и известно време няма да може да се радва на компанията на прелестната си приятелка Микела Периско. Тя е журналист и режисира италианската версия на „Мач на деня“, с което стана доста популярна, а фактът, че е във връзка с Ругани, също допринася за нейната известност.

Микела обяви, че след тестване е узнала, че също е заразена с вируса COVID-19. Тя е бременна и е притеснена за бебето, което носи.

 „Страшно се уплаших, като чух, че Даниел е положителен за вируса, но междувременно всички сме наясно с тази пандемия, така че сега, когато знам, че и аз съм заразена, се тревожа по-малко. Днес имам лека температура, но нямам други симптоми. Чувствам се добре. Това е още един сигнал за всички… Внимавайте, защото не е нужно да имате симптоми, за да сте заразени и можете да заразите много около себе си!”, каза журналистката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече