Десподов с послание към родните медици

0

Българската футболна звезда Кирил Десподов отправи благодарности към медицинските лица у нас и им честити празника, публикувайки снимка с брат си – Даниел. Десподов продължава възстановяването си от операция, а в разговор на живо със свои последователи и фенове бившият футболист на ЦСКА разкри, че ще бъде напълно готов за игра до 10 дни.

Ето посланието му:

“Благодаря. Оставам вкъщи. Не само, защото така е редно в този момент. Не само, защото искам да бъда отговорен към себе си и близките си, а и защото ТЕ ни призоваха да го направим. ТЕ са онези на „фронта“; онези, които се жертват за нас; онези, които неуморно се борят в името на това да спасяват животи, без да имат гарант за своя собствен. Те са медиците, които рискуват собственото си здраве, за да подсигурят нашето.

Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със семействата си..заради нас. Каквото и да кажа ще е излишно. Затова простичко – благодаря ви. Искрено и от цялото си сърце. Че не се отказвате, че не се уморявате, че сте до нас – тогава, когато имаме нужда от вас. Аз ще си остана вкъщи. Заради вас. Честит празник!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече