Бивш играч на ЦСКА мизерства заради пандемията, остана на улицата

0

Денис Давидов, руският халф на ЦСКА, потвърди, че е разтрогнал договора си с клуба, узна zasada.

С пост в Инстаграм той разкри, че е изпаднал в изключително трудна ситуация заради пандемията. След като прекратил договора си с „червените“, той освободил апартамента си, но заради затварянето на границите не може да се прибере в родината си. И на практика е останал на улицата.

денис давидов

Ето постът на Давидов:

Здравейте на всички! Не мислех, че ще трябва да пиша това тук, но явно трябва! В момента съм в България, тъй като имах договор с клуб ЦСКА. Във връзка с настоящата ситуация в света започнаха финансови затруднения в клуба и ми предложиха да прекратя договора си и да се върна у дома. Съгласих се, но с условието, че ще има полет до Москва. По това време границите вече бяха затворени.

И от месец вече съм в България, очаквайки полет. Организацията на експортните полети не е спряна !!!! На 02.05.2020 г. българското правителство организира полет, който е с маршрут София-Москва-София, за да изведе гражданите на Русия. Когато научих, че с този полет мога да се върна в родината си, закупих билети, прекратих договора си и освободих апартамента, в който живеех.

Но вчера, на 30 април, Министерството на външните работи на Русия отказа да приеме своите граждани !!! Българският самолет ще лети празен. И 2 дни преди отпътуване ние сме информирани за това !!! Сякаш едва вчера научиха за самолета от България! Останах без договор, жилище, работа и доходи. Оказва се, че гражданите на България са важни за България, но гражданите на Русия не са? !!! Разбирам, че ситуацията е трудна, но искам да направя това публично достояние! Не се надявам на чудо, но се надявам, че поне нещо ще се промени! Желая ви здраве в този труден момент!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече