Синът на Гунди ще спасява школата на Левски

0

Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей, се е заел със задачата да подпомогне школата на „сините“.

Ето какво съобщават от „Герена“:

„Левскари, синът на клубната легенда Георги Аспарухов – Андрей, инициира кампания в платформата HelpKarma, чрез която да обедини „сините“ привърженици в помощ на любимия клуб. Целта на акцията е да събере 1000 съмишленици, които чрез месечен абонамент от $20 да подпомагат школата на „Левски“.

„Целта ни е да обединим съмишленици, живеещи извън пределите на Родината и милеещи за случващото се с „Левски”. Разбира се, всеки желаещ да се включи в подкрепа на развитието на младежкия отбор на клуба е добре дошъл. Колкото повече хора знаят, толкова повече средства ще се съберат. Аз съм се ангажирал с „1000 за „Левски”, с цел да намерим 1000 дарители извън България, които да осигурят $20 на месец за школата. Сумата, която гоним не е малка и затова насочвам усилията си основно към тази кампания“, сподели Андрей Аспарухов пред www.levski.bg.

Причината да бъде избрана платформата на HelpKarma е, че в нея денонощно и напълно прозрачно може да се проследи активността на всички, които ще се включат.

ПФК „Левски“ поднася своята искрена благодарност към Андрей Аспарухов за това, че отново се превръща в пример за всеотдайна любов към клуба и с действията си обединява и вдъхновява „синята“ общност“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече