Трансферът на Ники М в Турция – пред провал (Николета не пуска вратаря в южната ни съседка)

0

Продажбата на вратаря на „Левски” Николай Михайлов в турския „Ерзурум” няма да я бъде, узна Zasada.

Това гласят последните слухове от „Герена” за уж почти опечената сделка. Тежката си дума е казала не коя да е, а Николета Лозанова, половинката на футболиста. Оказа се, че Ники Л. не пуска Ники М. в Турция и по тази причина трансферът отива на провал.

Работата е там, че капризната плеймейтка нямала никакво намерение да живее w едноименния град Ерзурум. Освен че се намира на другия край на Анадола, има голяма надморска височина (1800 метра). Още повече, че в София Николета си има една камара модни ангажименти, които не иска да зарязва.

Ники М Николета

Лозанова се троснала на любимия, че няма да се мъчи по чукарите и не иска да чува за местене Ерзурум. Единственият вариант за живеене в Турция пред нея бил мегаполисът Истанбул, само че за нейна беда Никито няма как да се уреди в тамошен елитен отбор.    
От цялата драма обаче най-много губи „Левски”, тъй като спешно се нуждае от пари. Сумата по трансфера не била голяма, но временно щяла да закърпи положението. Отказът на Николета обаче объркал сметките на собственика Наско Сираков, който ходел с мокра кърпа на главата и се чудел какво да обяснява на турците за провала на сделката.

Сирака се вайкал, че в момента „Ерзурум” е единственият шанс Ники Михайлов да бъде продаден, след като изкара цяла година смъртна резерва на „Герена” и се ошишка до безобразие.

В разгара на епидемията от корона вируса и паузата в българското първенство Никито ударил внушителните 130 кила, издадоха пред „Уикенд” от синия лагер. Кризата в „Левски” обаче накара треньора Георги Тодоров зорлем отново да разчита на него. Така през последните два месеца Михайлов свалил 15 кг. Въпреки това все още с много над нормата, която за неговия ръст е между 90 и 95 кг., разясняват специалисти по кондицията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече