Скандал! Разследват наши волейболисти за измама с тестове за Ковид-19

0

Полицията в Стара Загора е започнала проверка на скандални факти около COVID тестовете на двама волейболисти на Пирин (Разлог), узна Zasada.

На 21 октомври Стивън Димитров от Пирин се явява на задължителния медицински контрол два пъти – веднъж със своя екип номер 3 и втори път с номер 14 на Петър Христов. Целта била да се прикрие високата температура на Христов, който въпреки неразположението си след това участва в двубоя. Скандалният случай бе разкрит миналата седмица в социалните мрежи от самите волейболисти, които се похвалили с постъпката си.

От Берое виждат публикациите и откриват, че разполагат с видеозапис. На него ясно се вижда измамата. От клуба са предали материалите в полицията. От федерацията коментираха пред Галерия, че са наложили глоба от 2000 лева за Пирин и един мач лишаване от домакинство. Берое обаче ще обжалва и ще иска по-сериозни санкции.

„Не съм предполагал, че някой болен мозък може да измисли нещо подобно и да застраши здравето на изключително много хора“, коментира президентът на Берое Желю Желев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече