Наско Сираков съсипа нервите си покрай Левски

0

Покрай неволите си като шеф №1 в „Левски“ Наско Сираков съвсем си е съсипал здравето, научи Zasada от свой източник на „Герена“.

Нервите на предводителя на сините вече не издържали. Според служители на клуба Сирака се оплаквал, че често почват да му треперят ръцете. Освен това не можел да заспи вечер дълго време. Кръвното му също почнало да се вдига по-често, заради което засилил хапчетата. „Толкова бели му се стовариха на главата, че е цяло чудо как още не си е тръгнал“, коментират в „Левски“.

наско сираков

58-годишният Сираков вече пети месец прави опити да извади сините от калта. Той се чуди с какво да се оправя – дали с финансовата разруха, или с първия отбор, който крета на последните места в класирането.

Всеки ден Наско трябвало да търси пари за издръжката на „Левски”, а проблемите около наемането на новия треньор Славиша Стоянович съвсем го съсипали. За капак на всичко на „Герена” пламна заразата от Ковид-19 и половината отбор замина на лечение. Тестовете пак трябвало да се плащат от „Левски” и това вече съвсем побъркало Наско.

Самият той вече се питал колко още време ще издържи в тази тежка ситуация. Още повече, че лекарите му вече са го предупредили да се пази. Преди четири години Наско изкара лек инсулт и оттогава внимаваше много. Само че при сегашната си авантюра на „Герена” нямал време нито за пазене, нито за нищо. А пандемията в „Левски” съвсем го отчаяла.

Той се опасявал да не би да пипне вируса и затова стоял затворен по цял ден в кабинета си на „Тодорини кукли”. Предупредил всички да го търсят по телефона и свел посещенията до минимум. Сираков се кръстил, че се отървал от Ковид-19, още когато се зарази ортакът му Тити Папазов.

„Наско направо ще изгърми от нерви. Пуши най-малко по три кутии цигари на ден”, твърдят още от „Герена”. Жена му Илиана Раева също била много притеснена за мъжа си. Шефката на художествената гимнастика го е освободила от всякакви ангажименти в дома им, за да не се напряга допълнително. Единственото време, което Наско отделял, било за внучките им.

Сираков пое „Левски” в началото на юни от бившия му собственик и беглец в Дубай Васил Божков. Очакванията бяха, че Наско ще бъде лице на група спонсори, но парите така и не дойдоха в клуба. Самият той се ожали, че уж имал обещания, но изведнъж всички се отметнали, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече