Ники Михайлов лепнал на националите коронавирус

0

Безотговорното поведение на вратаря на „Левски“ Николай Михайлов вероятно е една от причините за плъзналия коронавирус в националния отбор на България по футбол, узна Zasada.

32-годишният син на Боби Михайлов се зарази точно преди мача с Гибралтар. Но вместо да се изолира, Никито влизал при футболистите в ресторанта на футболната база в „Бояна“, докато се хранят. Най-странното е, че никой не посмял да му направи забележка, а само го отбягвали като чумав.

„Проблемите за българския национален отбор по футбол продължават. Капитанът Николай Михайлов е поредният заразен с коронавирус. Вратарят напуска лагера на „трикольорите” и ще премине двуседмична карантина”. Това гласяха съобщенията в медиите преди трите мача на България срещу Гибралтар, Финландия и Ирландия.

Оказва се обаче, че Никито въобще не е напускал лагера, тъй като си живурка в апартамент в самата футболна база. Нещо повече – въпреки че преди година баща му Боби Михайлов беше изритан от шефския пост в БФС, синът му продължавал да коли и беси в базата в „Бояна”, все едно му е бащиния. Нещо повече – Малката Перука, както го наричат във футболните среди, още държал ресторанта там. В него се хранят играчите от мъжкия, младежкия и юношеските национални отбори. Срещу това БФС си плаща като поп.

Никито пипна вируса в клубния си отбор „Левски”, където общо 14 играчи дадоха положителни тестове за Ковид-19. Докато обаче останалите си стоят по домовете и не мърдат, Ники Михайлов най-безотговорно се появил най-малко два пъти в ресторанта, докато играчите се хранели. При появата му настанал голям смут, понеже отборът се уплашил не на шега, че заразата ще плъзне и по здравите национали. Нещо повече – Михайлов-джуниър се хилотел, все едно няма нищо.

Футболистите обаче не му обърнали внимание, настанало неловко мълчание. Вратарят постоял известно време в ресторанта, след което се качил обратно в апартамента си. В някой от следващите дни обаче пак го засекли при отбора. Предполага се, че Михайлов дори се храни в заведението, когато ги няма футболистите. След неговите визити още трима футболисти се заразиха и не успяха да отпътуват за мача с Ирландия. Това са вратарят Кристиян Василев и защитниците Васил Божиков и Димитър Велковски.

Във футболните среди още се питат защо Михайлови продължават да се разпореждат в „Бояна”, след като Боби от една година не е на власт. Според слуховете бащата също се появявал във футболната база през ден, през два. Там си имал апартамент, хранел се в ресторанта. Дали плаща за нощувките и разкладката, това е друг въпрос. Най-вероятно Перуката минава метър и ползва базата безплатно, а синът му едва ли иска пари за яденето, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече