Прегледана: 80127

Ники Михайлов лепнал на националите коронавирус

0

Безотговорното поведение на вратаря на „Левски“ Николай Михайлов вероятно е една от причините за плъзналия коронавирус в националния отбор на България по футбол, узна Zasada.

32-годишният син на Боби Михайлов се зарази точно преди мача с Гибралтар. Но вместо да се изолира, Никито влизал при футболистите в ресторанта на футболната база в „Бояна“, докато се хранят. Най-странното е, че никой не посмял да му направи забележка, а само го отбягвали като чумав.

„Проблемите за българския национален отбор по футбол продължават. Капитанът Николай Михайлов е поредният заразен с коронавирус. Вратарят напуска лагера на „трикольорите” и ще премине двуседмична карантина”. Това гласяха съобщенията в медиите преди трите мача на България срещу Гибралтар, Финландия и Ирландия.

Оказва се обаче, че Никито въобще не е напускал лагера, тъй като си живурка в апартамент в самата футболна база. Нещо повече – въпреки че преди година баща му Боби Михайлов беше изритан от шефския пост в БФС, синът му продължавал да коли и беси в базата в „Бояна”, все едно му е бащиния. Нещо повече – Малката Перука, както го наричат във футболните среди, още държал ресторанта там. В него се хранят играчите от мъжкия, младежкия и юношеските национални отбори. Срещу това БФС си плаща като поп.

Никито пипна вируса в клубния си отбор „Левски”, където общо 14 играчи дадоха положителни тестове за Ковид-19. Докато обаче останалите си стоят по домовете и не мърдат, Ники Михайлов най-безотговорно се появил най-малко два пъти в ресторанта, докато играчите се хранели. При появата му настанал голям смут, понеже отборът се уплашил не на шега, че заразата ще плъзне и по здравите национали. Нещо повече – Михайлов-джуниър се хилотел, все едно няма нищо.

Футболистите обаче не му обърнали внимание, настанало неловко мълчание. Вратарят постоял известно време в ресторанта, след което се качил обратно в апартамента си. В някой от следващите дни обаче пак го засекли при отбора. Предполага се, че Михайлов дори се храни в заведението, когато ги няма футболистите. След неговите визити още трима футболисти се заразиха и не успяха да отпътуват за мача с Ирландия. Това са вратарят Кристиян Василев и защитниците Васил Божиков и Димитър Велковски.

Във футболните среди още се питат защо Михайлови продължават да се разпореждат в „Бояна”, след като Боби от една година не е на власт. Според слуховете бащата също се появявал във футболната база през ден, през два. Там си имал апартамент, хранел се в ресторанта. Дали плаща за нощувките и разкладката, това е друг въпрос. Най-вероятно Перуката минава метър и ползва базата безплатно, а синът му едва ли иска пари за яденето, пише Уикенд.

Прегледана: 80127

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече