Божинката нищи футбола на коледна софра

0

Валери Божинов събра някои от най-добрите си авери във футбола на коледна софра. На масата в дома на Божинката празнуват известни ритнитопковци като Иван Бандаловски, Николай Дюлгеров и Галин Иванов, вижда се от общата им снимка в разгара на раздумката. Гальо Секса, както известен още националът, се набива на очи с фланелка с лика на премиера Бойко Борисов.

Карето футболисти използвали празниците да се съберат, за да нищят футбола на малки вратички, разправял Божинката. Знае се, че в свободното си време той редовно играе минифутбол – особено в момента, когато професионалната му кариера запада. На малкия терен обаче Валерко врял и кипял, като голямото му съперничество се явявало срещу отбора на популярните му ортаци Тони Найка и Асенчо Таксито, които навремето възпяваше в редица клипове.

Сега Божинката кроял тактиката и състава на своя тим заедно с Бандата, Дюлгера и Гальо Секса, за да бие с много голове съперника. Твърди се, че от време на време се случвало Тони Найка и Асенчо Таксито да откраднат победата, но иначе в лютото дерби обичайно доминирала командата на Божинката.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече