Прегледана: 58576

Григор Димитров изправен пред арест и депортиране от Австралия

0

Здравните власти в Австралия въведоха свирепи правила, които трябва да се спазват по време на откритото първенство по тенис на страната, узна Zasada.

Това е първият турнир от „Големия шлем“ за годината. Най-фрапиращото изискване е, че всеки тенисист отговаря за хората от екипа си – треньор, лекар, масажист, физиотерапевт, психолог. Ако някой от тях се зарази с коронавирус или е влязъл с положителен тест. наказанието ще засегне и тенисиста, без да е пряко виновен. Същото се отнася и ако някой от групата наруши карантината.

григор димитров

15 000 долара е минималното, с което ще се разминат Григор Димитров и компания, ако не спазват правилата по време на откритото първенство на Австралия.

Санкциите според нарушенията са дисквалификация от турнира, лишаване от парите от наградния фонд, излоация в определен от управата хотел, арест, а последната мярка е депортиране.

Всички участници трябва да изкарат задължителна 14-дневна карантина. Състезателите ще имат по 5 часа на ден за тренировки в комплекса. Всички те са предупредени за специалните условия, с които ще трябва да се съобразяват, пише Галерия.

Прегледана: 58576

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече