Григор Димитров изправен пред арест и депортиране от Австралия

0

Здравните власти в Австралия въведоха свирепи правила, които трябва да се спазват по време на откритото първенство по тенис на страната, узна Zasada.

Това е първият турнир от „Големия шлем“ за годината. Най-фрапиращото изискване е, че всеки тенисист отговаря за хората от екипа си – треньор, лекар, масажист, физиотерапевт, психолог. Ако някой от тях се зарази с коронавирус или е влязъл с положителен тест. наказанието ще засегне и тенисиста, без да е пряко виновен. Същото се отнася и ако някой от групата наруши карантината.

григор димитров

15 000 долара е минималното, с което ще се разминат Григор Димитров и компания, ако не спазват правилата по време на откритото първенство на Австралия.

Санкциите според нарушенията са дисквалификация от турнира, лишаване от парите от наградния фонд, излоация в определен от управата хотел, арест, а последната мярка е депортиране.

Всички участници трябва да изкарат задължителна 14-дневна карантина. Състезателите ще имат по 5 часа на ден за тренировки в комплекса. Всички те са предупредени за специалните условия, с които ще трябва да се съобразяват, пише Галерия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече