Сираков подвел лошо Славишата за новите в Левски

0

Треньорът на „Левски“ Славиша Стоянович мърмори под път и над път срещу шефа на клуба Наско Сираков, узна Zasada.

Сърбинът разправял, че Сирака го подвел много лошо. Той уж обещал да докара нови футболисти, само че дотук селекцията е съвсем мижава. „С тези играчи няма да я докараме до никъде“, мрънкал Славишата по време на подготвителния лагер в Хърватия.

наско сираков

Искрите между треньора и шефа започнали да прехвърчат от месец насам. В „Левски“ влязоха няколко милиона лева от спонсори, и Стоянович очаквал с част от тях да му накупят футболисти. Вместо това обаче Сираков покрил стари борчове, и касата на „Герена“ отново се опразнила. По тази причина единствените по-сериозни попълнения са хърватският вратар Звонимир Микулич, който ще се конкурира за поста с надебелелия Ники Михайлов, и иракчанинът Ребин Сулака. На Славишата му доведоха и испанеца Начо Монсалве, който обаче не бил годен да почне бързо да играе. Договор чака и поредният тъмнокож французин Луи Нганиони, но не било сигурно дали ще го дочака.

Стоянович вече почна да си връзва гащите за пролетния сезон. Той предупреди, че без нови играчи „ще бъде много интересно“. И добави, че истинският отбор на „Левски“ щял да бъде факт чак наесен. Никой на „Герена“ обаче няма да го чака дотогава, и е по-вероятно сърбинът да бъде натирен при евентуални несполуки през пролетта, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече