Юрген Клоп не може да отиде на погребението на майка си

0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше възможност да отиде на погребението на майка си, която „означавала всичко за него“, поради ограниченията в пътуванията заради коронавируса. Елизабет Клоп почина на 81-годишна възраст.

Германия има условия за пътуващи, пристигащи в страната от Великобритания поради опасения свързани с новия вариант на вируса. Предвид факта, че Ливърпул играе по няколко пъти на седмици, няма начин Клоп да отиде в родината си, което означава, че ще пропусне погребението. 

„Тя означаваше всичко за мен. Тя беше истинска майка в пълния смисъл на думата. Като истинска християнка, знам, че сега е на по-добро място. Фактът, че не мога да бъда на погребението, се дължи на тези ужасни времена – веднага щом обстоятелствата позволят, ще направим прекрасно възпоменание“, отдаде той почит към майка си в германския вестник Schwarzwaelder Bote.

Клоп преди говори за своите родители в документалния филм „Краят на бурята“, който излезе през 2020. „Майка ми беше просто типичният образ на майката – грижовна, обичлива, пълна с доверие и вяра. Каквото и да се случеше, ти щеше да се прибереш, а тя да те обича въпреки всичко“, каза той във филма.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече