Открили причината за катастрофата на Тайгър Уудс

0

Полицията в Лос Анджелис съобщи, че разследващите са идентифицирали причината за катастрофата през февруари, която нанесе сериозни травми на Тайгър Уудс, но отказаха да дадат допълнителни подробности, цитирайки опасения относно личното пространство на голф звездата.

Шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева заяви, че разследването на инцидента на 23 февруари, който остави Уудс със сериозни травми на десния крак, сега е завършено. Въпреки това, той добави, че няма да бъде дадена информация за случилото се, освен ако американският голфър не позволи.

„Изясни се причината за инцидента, разследването бе приключено. Въпреки това, ние се свързахме с Тайгър Уудс и неговия щаб. Има някои проблеми по отношение на личното пространство при даването на информация за разследването и ще ги попитаме дали искат да дадем информация. Ако получим зелена светлина за това, ще ви дадем пълна информация относно инцидента“, каза той.

Уудс пострада сериозно, когато автомобилът му излетя от пътя и се обърна на няколко пъти по време на катастрофата миналия месец в Ранчос Палос Вердес.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече