СКАНДАЛ: В „София Запад“ получавали по 33 бона на месец

0

Изтече предполагаем доклад на изпълнителния директор на Левски Павел Колев. Той е направен на 4 февруари 2019 г., пише Фейсбук страницата „Синя приказка“ и прилага доклада, чиято автентичност обаче не е потвърдена.

Ето какво написаха от организацията:

„Сдобихме се с доклади, получени от г-н В. Божков и г-н Попов, от изпълнителния директор. Предоставяме Ви първия доклад за положението в клуба към 4 февруари 2019 година, около месец след като Васил Божков става собственик. Доклад, от който стават ясни доста неща, някои от които – как са станали назначенията на П. Колев и Г. Дерменджиев, параметри по някои входящи трансфери. Като например този на Райнов, при който исканите параметри от Берое и играча са били двойни, но изпълнителният директор е успял да ги намали наполовина. Подобни публикации

И накрая, може би най-скандалното.

    Става ясно, че при Тонев и Спас Русев, София Запад са получавали по 33 000 лв. на месец. Лъсват лъжите и на онзи, техния човек – Тодор Минев, който разправяше, че работел без пари, а се оказва, че клубът му е плащал 6 000 лв. месечно.

Както виждаме, Тонев и Спас добре са ги обгрижвали, което обяснява и тяхното мълчание по него време, за разлика от сега, когато са много активни. За пръв път ще видите вътрешна кореспонденция между шефове на клуба. Ще има и продължение, което ще е още по интересно.

Приятно четене…“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече