Крушарски издигнат за шеф на БФС след пиянска оргия

0

Сензационната новина, че босът на „Локомотив“ (Пд) Христо Крушарски ще се кандидатира за президент на БФС, се е родила на пиянска оргия в Своге, узна Zasada.

„Уикенд“ научи, че Крушата ял и пил цяла нощ с местни футболни дейци и общински началници. В хода на пиршеството алкохолната компания взела решение да издигне Крушата за баш шеф на българския футбол за изборите на 25 юни.

Пияндурщината в Своге се развихрила на 2 април, петък, точно преди деня за размисъл на парламентарните избори. Същия ден Крушата бил в Своге по изборни дела. Президентът на „Локомотив“ (Пд) имал ангажимент да помага в кампанията на една от партиите за региона на София – област. Футболният шеф отговарял за набиране на избиратели в Своге и Самоков, откъдето е родом.

христо крушарски

След като приключили изборните дела, Христо Крушарски и ортаците му от Своге седнали на трапезата, за да се почерпят. Там бил и Чавдар Цветков – футболният съветник на Крушарски, който също е от Своге. Очевидци свидетелстват, че легендарният бивш футболист на „Славия“ цапардосал набързо три ракии. След което станал и заявил, че шефът на „Локомотив“ (Пд) е най-достойният да оглави футболния съюз. Там предстоят избори на 25 юни, но досега няма стабилна кандидатура. Зачервен и на градус, Цветков отсякъл, че Крушарски е правилният човек за поста.

На масата присъствали шефовете на местния отбор „Спортист“ (Своге), който върви трети във Втора лига и има амбиции за влизане в елита. Имало и представители на общината в градчето от Искърското дефиле. Всички дружно вдигнали чаши и приветствали кандидатурата на Христо Крушарски. След това почнали да звънят на журналистите, за да им съобщят новината, че Своге издига Крушата за президент на БФС. Накрая всички се изнизали, и Крушарски останал да плати сметката.  

След като изтрезнели на другия ден обаче, гуляйджиите дадоха на заден ход. Въпросът с изборите в БФС е и политически, и не върви да се издигат кандидати без консултация по високите етажи на държавното управление. От „Спортист“ (Своге) дори пуснаха декларация, че нямат намерение да издигат кандидат за президент на БФС. Самият Крушарски също го заусуква, че би отишъл на футболните избори, но „при определени условия“. В момента той се намира в тежко положение, тъй като от няколко месеца не е плащал заплати в „Локомотив“ (Пд).

Христо Крушарски е известен любител на спиртните напитки от по-висок градус, макар и да отрича. Преди време той и хората му в „Локомотив“ (Пд) бяха обвинени от феновете в „постоянни пиянски прояви“. Крушарски обаче опонира, че не близвал, макар и да е известен бонвиван. Пиел от дъжд на вятър по някоя ракия, и дотам. Всъщност футболният шеф обича да бори тежки софри, често пъти в компанията на друг прочут любител на масите Тодор Славков, с когото са съдружници във фирмата за борба с градушките.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече