Избраха нов председател на федерацията по вдигане на тежести

0

Нов председател и управителен съвет бе избран днес начело на Българска федерация по вдигане на тежести. С 24 гласа „за“ и 5 „въздържал се“ Общото събрание гласува доверие за президент на централата да бъде определен на Ариф Маджид, който сменя досегашния шеф Неделчо Колев.

Форумът гласува и промени в Устава на федерацията, които улесняват издигане на кандидати за управата. Решено бе председателят да има лимит от максимум два мандата по 5 години всеки. Общото събрание изказа благодарност на досегашния шеф Неделчо Колев и избра нов управителен съвет в състав: Ариф Маджид, доц. Димитър Димитров, Иван Иванов, Кирил Панайотов, Антон Коджабашев, Радостин Димитров и Живко Архондев. За генерален секретар бе преизбран доц. Димитър Димитров.

„Благодаря за доверието, ще направя всичко възможно с общи усилия и с алтернативни приходи българските щанги да запазят реномето си на един от най-успешните родни спортове“, заяви новият президент на Българска федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид, който е с успешен бизнес в световноизвестна верига за хранене, в туризма и в строителството. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече