Олимпийските игри 100 % ще се проведат

0

Олимпийските игри в Токио 100 процентаще се проведат, обяви президентът на организационния комитет Сейко Хашимото.

Тя направи коментара точно 50 дни преди отложената заради пандемията от 2020 година олимпиада. „Вярвам, че възможността провеждае на тези Игри е 100%. Най-голямото предизвикателство ще бъде как можем да контролираме потока от зрители. Ако има бум на заразени по време на олимпийските игри, то тогава трябва да бъдем подготвени за Олимпиада без фенове“, каза Хашимото, цитирана от Би Би Си.

Чуждестранните зрители вече получиха забрана за присъствие, като решение за допускането на домашни фенове се очаква след края на извънредното положение в Токио на 20 юни. Независимо от продължаващата несигурност, организаторите отбелязаха 50 дни до откриващата церемония на 23 юли, разкривайки детайли за церемониите по раздаване на медали, включително подиуми, направени от рециклирана пластмаса. Те също така обявиха каква ще бъде музиката по време на награждаването.

„Остават ни 50 дни. Усещам вече звука от стъпките на атлетите към Токио. Напълно сме готови и подготвени с превенции за защита от вируса, така че моля ви, чувствайте се в безопасност, когато идвате в Япония. Моля ви, всички атлети, бъдете отговорни с действията си и спазвайте правилата“, завърши Хашимото. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече