Ивайло Ангелов с груба издънка – телефонът му дрънчи в ефира

0

Голям карък сполетя спортния шеф в БНТ Ивайло Ангелов по време на Евро 2020, узна Zasada.

Журналистът, известен още като Иво Мексикото, беше забравил да си изключи мобилния телефон, докато коментира мача Италия – Уелс (1:0).
Към края на полувремето някой доста настоятелно взе да звъни на Ангелов. Дълго време мелодията на джиесема му се чуваше ясно в ефир, преди Иво да спре да коментира случващото се на терена и да вдигне телефона. Оказа се обаче, че Ангелов не се е отдалечил достатъчно от микрофона и приглушено се чу репликата: „Не мога сега, коментирам мача”.

Случката втрещи футболните запалянковци, които очаквано го взеха за мезе в социалните мрежи. „Майко мила! Това е все едно в театъра на някой артист да му звънне телефонът и той да вдигне с думите: не мога сега, играя в пиеса”, коментират зрителите гафа с Ангелов.

По-рано спортният шеф на БНТ пак се прочу, като нескопосано използва английска дума в опит да бъде модерен и оригинален коментатор. По време на мача Нидерландия – Украйна Ангелов отвори дума за един от контузените холандски защитници: „Матайс де Лихт, който ще бъде авейлъбъл (б.а. – „достъпен”), ще бъде на разположение за следващите мачове”, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече