Треньорът на Левски призна: Ситуацията в съблекалнята не е никак добра

0

Живко Миланов – треньорът на Левски, призна след контролата по футбол с Локомотив (Пловдив), която сините спечелиха с 1:0, че ситуацията в съблекалнята не е никак добра, защото футболистите се притесняват за своето бъдеще. Треньорът допълни, че е дал списък с имена на играчи, които да останат, но няма подписан нов договор с нито един от тях. Все пак наставникът разкри, че вярва, че нещата ще се подобрят, каквито индикации е дало и ръководството.

Миланов каза: „Победата не е от толкова голямо значение. Важното е момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. Мисля, че в доста голяма част се получи. Не можем да търсим нещо повече, на две седмици подготовка сме. А и времето е горещо и нямахме нужния ритъм.

Със сигурност не е приятно да нямаш подготвителен лагер някъде, но такава е ситуацията и гледаме да се справим с нея. Сигурен съм, че момчетата ще се подготвят, ще дадат всичко от себе си.

Няма какво да лъжа. Ситуацията в съблекалнята не е добра. Когато има неяснота, всеки футболист се притеснява за бъдещето си. Младите момчета са в началото на своята кариера и се притесняват какво ще се случи. Все пак собствениците казаха, че има някаква надежда и ще видим какво ще се случи.

Дал съм списък с кои искам да останат, но това не зависи от нас. Говорил съм с повечето от тях, но няма подписани договори. Бъдещето им е неясно. Това не е от началото на подготовката, а от шест месеца. Само адмирации за тези момчета. През всичкото това време не са казали нищо за бойкот или да не са искали да тренират. Не е приятно за млад треньор като мен, но си следвам пътя и искам да се развивам. В какъвто и вид да е, това си е Левски.

Оптимист съм. Дали с нас или без нас, Левски ще се оправи. Това е най-големият отбор в България, с голяма фенска маса и няма да бъде оставен на произвола на съдбата. Левски може без всеки”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече