Бербатов вика наблюдатели от чужбина за изборите в БФС

0

Димитър Бербатов възнамерява да вика наблюдатели от чужбина за изборите в БФС догодина, твърдят източници от свитата му, узна Zasada.

Той и екипът му са измислили да поканят представители на ФИФА и УЕФА за гласуването на 18 март, тъй като били уверени, че вотът ще бъде опорочен от сегашните управници начело с Боби Михайлов.

Бербатов вече бил наясно, че ще му скроят шапка като на Любо Пенев на предишните избори. Тогава кандидатът за мястото на Боби въобще не беше допуснат в залата преди да дойде време за избора на нов президент. Любо стоя навън диван-чапраз, за да разбере накрая, че губи катастрофално. По-късно се оказа, че са правени номера с бюлетините. На всеки делегат били давани отделни листчета с името на всеки кандидат. След гласуването те били длъжни да предават на хората на Боби неизползваната бюлетина с името на Любо Пенев.

Сега Бербатов бил наясно, че пак ще има подобни машинации. Затова смятал да се обърне към двете големи футболни централи, от които очаквал да осигурят нормален изборен ден. Щял да действа с контактите си от Англия и Германия, където игра години наред и познава влиятелни хора в международния футбол, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече