Сираков готов да напусне Левски

0

Собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че е готов да се оттегли от поста и да даде всичките си акции. Той допълни, че това ще стане безвъзмездно, но посочи условие, при което да извърши това – бъдеща стабилност на клуба.

„Готов съм да дам акциите, но човекът, който ги иска, трябва да даде гаранции за бъдещето на клуба. Ще ги дам, няма да ги продам. Аз ги получих без пари и няма да печеля от това. Акциите са в клуба, аз дори не съм ги виждал“, обяви Сираков на днешната пресконференция по представянето на новия спонсорски договор с букмейкърска компания.

Наско Сираков обяви, че има напредък по преговорите със Станимир Стоилов за треньор на отбора. В сряда Сираков и членът на борда на директорите на букмейкърската компания Лъчезар Петров ще проведат финални разговори с наставника. Нещо повече – босът разкри, че от последния му разговор с Мъри е останал с впечатлението, че той иска да се завърне и да постави началото на нова „синя“ приказка.

„От една седмица знаете, че проведох разговор със Станимир Стоилов. На този етап той е единственият ни избор и няма алтернатива. В сряда ще имаме нов разговор с Мъри. Ще решим как да продължим и ще го запозная с това как ще функционира клубът. От разговора с Мъри останах с впечатлението, че той иска да се завърне и да започне нова „синя“ приказка в Левски. Мъри не е поставял условия за завръщане. Иска да има минимална сигурност около клуба, каквато нямаше през миналата година. Не сме говорили за пари. Казал съм му, че той може да е детонатора за избухването на „синята“ бомба. Нашите привърженици нямат доверие на друг повече, отколкото на него“, заяви Сираков.

Той допълни, че със Стоилов са се разбрали окончателното решение за това дали Мъри ще бъде треньор на Левски да бъде взето след Общото събрание на клуба и подписването на спонсорския договор. Освен това Сираков обяви, че ако Стоилов заеме поста, той ще отговаря и за работата на спортно-технически директор, така че „сините“ няма да търсят друг човек на поста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече