Бивш страж на Локо (Сф) организира втори камп за вратари

0

Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратари Владимир Манолков обяви във Фейсбук, че неговата школа стартира набиране на участници за втори зимен камп за млади вратари в град Сандански през месец декември. 

Владимир Манолков, който през 2019 година взе участие в изключително престижния треньорски семинар Goalkeeping Conference в Загреб с участие на 50 лектори от цял свят, сред тях имена на доста легенди на вратарския пост – Оливер Кан, Петер Шмайхел, Стипе Плеткоса, Жозе Самбаде, Кристоф Лолишон от Челси и много други. 

Ето подробностите от него: “ Изключително съм щастлив, че първият вратарски камп в България събра 46 вратари от различни възрасти и смея да твърдя, че премина дисциплинирано, професинално и на високо ниво за което благодаря на абсолютно всички, които взеха участие.Всеки следващ вратарски лагер ще съдържа нови и нови тренировки, видео и теоритични знания, интригуващи моменти и запомнящи преживявания, както и гост треньори и мениджъри от страната и чужбина.“ Планът е да се провежда два пъти в годината във формат на летен и зимен тренировъчен лагер. Кампанията по набиране на участници за следващият вратарски лагер стартира от днес! 

Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, кани мотивирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат участие в първото по рода си специализирано обучение за вратари в България, а именно: 2-nd Winter ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021. Дата на провеждане от 10.12. до 15.12. 2021 в град Сандански, хотел Панорама Сандански. Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на Европейско ниво.Главната цел на програмата е ясна да допринесе за развитието на вратарите, които с упорит труд да достигнат високо международно ниво, като практикуват специализирано обучение за вратари от най-ранна възраст и индивидуално последователно проследяване във времето.

ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подходящ за вратари на възраст 8-18 години, които искат да развият своите умения и да получат по-добро разбиране на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за участие да са придобили добри основни умения, подходящи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. По време на програмата ще работим с различните фази на играта, съгласно методология, базирана на техника, позициониране, вземане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: ловене и избиване на топката, блокове, удари, 1 срещу 1, реакция и др. 

Правилното място и време да направим децата си по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи.Този лагер е съжителство, помощ, уважение, разбиране, съпричастност, солидарност, ценности, принципи и преди всичко футбол. Вратарите ще бъдат разделени на групи въз основа на възрастта. 

Всички участници в края на вратарския камп ще получат сертификати и статуетка за успешно представяне, като най-добре представилите се вратари ще спечелят и специална награда статуетка “Вратар на лагера”, както и снимка в албум “Стена на славата” в страницата на организатора: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School 

Пълната програма съдържаща цялата информация, както и форма за участие ще може да получите, като се обадите на телефон: 0886 00 93 93 – Владимир Манолков Можете да ни следите и пишете в официалната страница на вратарската школа във фейсбук – Vladimir Manolkov Goalkeeper Trainig School, както и в инстаграм – VMGoalkeeperТrainingSchool

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече