Борислав Михайлов оцени високо работата си в БФС

0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че оценява високо работата си начело на централата за последните 16 години. Както е известно, бившият вратар е един претендент за нов мандат на извънредния конгрес за избор на ново ръководство на централата на 12 октомври. Там той ще спори с още петима кандидати за неговия стол в БФС.

Михайлов си постави оценка пет по шестобалната система за управлението, а за прозрачност и липса на корупция – две шестици.

„Работата си по справянето с развитието на българския футбол оценявам с пет, шест за прозрачността на БФС като организация и шест за справяне с корупцията в българския футбол, защото такава няма“, заяви Михайлов пред bTV.

„Не ми хареса мачът с Литва, но има и такива. Когато гледаш такъв мач, не е приятно, но така или иначе президентът на БФС и Изпълнителният комитет са длъжни да осигурят условията за провеждането на тези двубои, подготовката. Дали са 16 години или са 2 – това няма никакво значение. Треньорите се сменят, поколенията се сменят. В момента има смяна на поколенията. Разчитам треньорът да сглоби състава, че да могат да се борят за класиране на голямо първенство“, добави шефът на родната футболна централа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече