Петима предатели от лагера на Боби отиват при Бербатов (Михайлов пада на следващите избори)

0

Най-малко петима шефове на областни съвети на БФС, които досега са били в лагера на Боби Михайлов, ще го предадат на следващите избори за президент на централата. Това съобщи за „Уикенд“ човек от свитата на претендента за поста Димитър Бербатов.

Митко вече е получил предложения от регионалните футболни началници да играят за неговата кауза, ако бъде свикан нов конгрес на БФС. Както е известно, Бербатов и екипът му оспорват резултатите, и е много възможно съдът да не ги признае и да насрочи нови избори. Тарикатите от провинцията са казали на бившия голмайстор на „Манчестър Юнайтед“, че ще му осигурят достатъчно гласове от подопечните си футболни клубове, за да спечели. Срещу това обаче трябвало да гарантира, че ще ги остави на постовете им. Най-вероятно Бербатов ще приеме офертите им, за да е сигурен, че този път ще спечели. На 12 октомври той загуби от Боби с минималната разлика от само 11 гласа.

Прогнозите за евентуални следващи извънредни избори гласят, че този път Бербатов ще ги спечели, особено ако зад гърба му отново стои Гриша Ганчев. Сигурно е, че още влиятелни футболни хора от провинцията ще минат към него, когато усетят, че в противен случай ще се окажат заложили на куция кон.

Преди 16 години Михайлов спечели изборите срещу Иван Славков – Батето именно по този начин. Редица шефове на областни футболни съвети минаха в неговия лагер, след като преди това се клеха във вярност на Славков. Заради това например Трифон Иванов не получи веднага мястото на началник на футбола във Велико Търново, тъй като тогавашният шеф на местната централа беше зад Боби и му осигури част от гласовете. Чак след оттеглянето му Туньо зае поста до смъртта си през 2016 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече