Боби рови за „бръмбари” в кабинета си (Тежка параноя цапардосала Перуката)

0

Остри пристъпи на параноя получавал напоследък Боби Михайлов, съобщиха за „Уикенд” източници от БФС. Футболният началник се чувствал обкръжен от агенти на претендента за поста му Димитър Бербатов. И дотолкова се вманиачил, че се уплашил да не би да до подслушват. За целта Бобката извикал частни детективи в кабинета си във футболната база в Бояна, за да проверят дали няма подслушвателни устройства. Прегледан бил и офисът на изпълнителния директор Борислав Попов, но и на двете места „бръмбари” не били открити.

Михайлов бил уплашен и от това да не би някой от доверените му служители да предаде четата и да мине в лагера на Бербатов, като изнася тайно информация за опозицията. Затова наредил на чиновниците да се следят един друг и да му долагат своевременно за всичко, което става в централата.

Служителите в съюза не смеели да се покажат по коридорите, да не би случайно да си навлекат с нещо гнева на боса.

Друг голям страх на Перуката били строителните книжа за футболната база в Бояна. От лагера на Бербатов вече се посипаха обвинения, че там е паднало голямо цапардосване на пари, дошли основно по линия на ФИФА и УЕФА, и сега се правят опити за замитане на следите. В момента опозицията събира подписи за конгреса на 18 март, в който да бъдат проведени нови избори и да опитат отново да срутят Михайлов. На предишния конгрес Боби оцеля с едва 11 гласа повече, но сега противниците му били убедени, че ще успеят да го махнат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече