Николай Киров: Преговаряме и с чуждестранни футболисти

0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров и вратарят на отбора Даниел Наумов говориха пред медиите преди заминаването за първия подготвителен лагер.

 „Заминаваме за първи лагер с 23-ма състезатели. Няма хора, които да са в лошо физическо състояние. Бил съм на няколко лагера на тази база, предпочетохме я най-вече заради качеството на терените, там е вторият етап от нашата подготовка, когато ще се наблегне на подобряване на технико-тактическите елементи, както и ще се изиграят пет контроли, които са много важни“, каза Киров.

„Селекцията не е приключила, на етап преговори сме с още няколко състезатели. Има позиции, на които трябва да засилим конкуренцията. На няколко пъти споменахме, че ще има такава промяна, наблюдаваме както български, така и чуждестранни състезатели, така че, да, има промяна в тази политика. Не мисля, че точно моето идване е повлияло на това нещо, коментирахме доста това с ръководството. Преговаряме и с чуждестранни състезатели, разбира се, тяхната бройка няма да бъде голяма“, допълни той.

  • Даниел Наумов сподели, че идването на вратаря на Арда Иван Караджов в тима не го притеснява. „И досега имах добра конкуренция, аз винаги се фокусирам върху себе си, никой не може да ме притесни. Футболист на ЦСКА 1948 съм към момента. Имаше демотивиращ момент през лятото, когато клубът не ми позволи да поема в посока, която исках. Ще се опитам да направя така с представянето си, че да привлека оферти, които удовлетворяват исканията на клуба откъм трансферна сума“, заяви Наумов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече