Григор вдига сватба за милиони! Годеницата му Лолита Османова иска деца

0

Българският тенисист Григор Димитров ще вдига сватба за милиони с любимата си Лолита Османова. Според близки до нашия датата и място на церемонията все още се пазят в пълна тайна, но се очаква двамата да минат под венчилото докрая на годината. Сигурно е само че за нея ще се пръснат милиони долари, както подобава на милиардерска наследница. 

Знае се, че Лолитка е дъщepя e нa един от най-големите играчи в руския енергиен бизнес – Eлдap Ocмaнoв, ĸoйтo e oт ĸaвĸaзĸaтa peпyблиĸa Kaбapдинo-Бaлĸapия. Както доста други бизнecмeни на изток, и тoй имa пpoблeми с влacтите, затова също живee край щерка си в Moнтe Kapлo, но често се задържа и в Щатите.

Πpeз 2017 г. Лолита ce oмъжва зa Гacпap Aвдoлян, cин нa дpyг милиapдep – Aлбepт Aвдoлян. Cвaтбaтa им в знаковата зала „Дoлби тиътъp” в Лoc Aнджeлиc влиза в класацията на най-скъпите церемонии, като според слуховете целият масраф струвал на руските олигарси над 10 млн. долара. Само роклята на бyлĸaтa стигала $ 500 000, a срещу хонорар от 2 млн. специален гост-певец е била Лейди Гага.

Твърди се, че сватбата на Григор и Лолита ще е не по-малко лъскава, а за милиардера Елдар Османов не е проблем да извади още няколко милиона за щастието на своята щерка. Нищо чудно церемонията отново да е в Щатите, където и двамата имат много приятели. 

Кавказката красавица се фръцка от доста време с годежния си пръстен и изглежда въпрос на време двамата с Григор официално да сключат брак. И до ден днешен никой от тях не обелва дума за семейство, тъй като пазят личния си живот от хорските очи. Така криха няколко месеца и началото на връзката си, за която се разбра чак в края на 2020 г.

Лолита все пак призна, че си е мислела за деца и как един ден се вижда като майка. Пикът в кариерата на нашия май премина и Григор вече започва да мисли повече за живота си, отколкото за тениса.

Важна подробност от връзката на бъдещите младоженци е, че сватята са в добри отношения, макар да са от различни вселени. Твърди се, че родителите на Гришо и Лолита си имат уважението и подкрепят децата си в бъдещия семеен път.

Майката на нашия – Мария, одобри снаха си още миналото лято, когато милиардерската щерка им дойде на гости в Хасково.

В нейните очи Лолита била богаташка, но не и глезла. Освен това изпъквала с добри обноски и умствен багаж. За разлика от предишната кандидатка за снаха – световноизвестната певица Никол Шерцингер. Преди да се разделят официално с Григор, мама Мария разнесе кусурите на смуглата красавица из цялата хасковска околия. По нейните думи Николчето била проста повлекана, от сорта на нашите чалгаджийки.

Сега обаче похвалила рускинчето пред приятелите на фамилията, което също дава мегдан да се говори за сватба. От родата пък баели, че на Григор вече му време да свие семейно гнездо, след като удари трийсетака. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече