Десподов се обяви за най-омразния футболист в България

0

Футболист №1 за 2021 г. Кирил Десподов все още не може да приеме омразата на феновете на ЦСКА, които го нарочиха за предател, тъй като премина в големия враг „Лудогорец”. Нападателят обаче разкри, че след раздялата му с италианския „Каляри” никой от ЦСКА не го е потърсил и по тази причина е приел офертата от Разград, пише „Уикенд“.

„Когато бях на 20–21 години, станах много популярен и това ме правеше щастлив. Сега съм може би най-мразеният футболист в България. Знаете, че феновете на „Левски” и ЦСКА са навсякъде в страната. Те не ме харесват, не ме обичат, но пък това ме прави по-силен и изгражда характера ми“, сподели Десподов в интервю за седмичния вестник „Филтър”.

„ЦСКА не ме потърси, когато останах без отбор. Цяла България знаеше, че имам проблеми, преговарях с други клубове. ЦСКА можеше да си ме вземе обратно под наем, както направи „Лудогорец”. Но те не ме потърсиха и в крайна сметка аз излязох виновен, че съм бил предател. А защо? Някой от ЦСКА потърси ли ме, за да откажа и чак тогава да отида в „Лудогорец”? Не! Факт, нали? Феновете трябва да гледат и от човешка гледна точка. Трябва да уважаваме труда на спортистите и техния избор къде да продължат да се развиват. Но винаги, когато си успешен, ще има хора, които ти завиждат“, каза още техничарят от Кресна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече