Стилиян Петров изюркан от жена си да се прибира в Англия! Паулина не искала мъжът й да се занимава с БФС

0

Футболният опозиционер Стилиян Петров бил изкомандван от съпругата си Паулина да се прибира по най-бързия начин при семейството си в Англия. Бившият капитан на националния отбор беше у нас до края на февруари и заедно с Димитър Бербатов подклаждаха бунта срещу Боби Михайлов и останалите началници в БФС. 42-годишният Стилиян обаче получил нареждане от жена си „генерал Поли”, както я наричат във футболните среди, да спре да се занимава с глупости и да отлита обратно за Лондон.

Паулина била много против това, че мъжът й я оставил сама с децата им в Англия и хукнал да прави футболни преврати в София. Според нея семейството трябвало да си стои на Острова, където двамата им сина учат в колежи, и да си гледат рахата. Пари си имали достатъчно, а и Стилиян бил ангажиран да работи по проект на ФИФА, откъдето изкарвал достатъчно.

Така да буни духовете във футбола ни засега остава лидерът на опозицията Димитър Бербатов. Бившата звезда на „Манчестър Юнайтед” обикаля из страната, за да се среща с представители на футболните отбори, пише „Уикенд“.

Бербата и хората му искат да катурнат Боби Михайлов, но засега ще трябва да изчакат. Боби и финтира, като отмени насрочените за 18 март избори за ново ръководство на БФС. Нищо чудно занапред Стилиян да се появява все по-рядко до Бербатов, и да го подкрепя предимно с интервюта от Англия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече