Свинщина! Левскарите трошили клозетите на „Лудогорец”! Сините ще плащат над 30 000 лева

0

Пълна простотия е сътворила част от публиката на „Левски” при гостуването срещу „Лудогорец” в Разград. Сините футболисти паднаха 1:2, но се представиха добре на терена. За разлика от тях, част от феновете са направили истинска свинщина в луксозните тоалетни на стадиона на „Лудогорец”. Очевидно пияни и дрогирани, ултрасите са изкъртили вратите на кабините и са потрошили цукалата. Нещо повече – някои от тях се изходили по голяма нужда извън тоалетните, пише „Уикенд“.

Клозетният скандал ще влоши още повече и без това незавидното финансово положение на „Герена”. Очаква се, че щетите ще бъдат оценени на повече от 30 000 лева, тъй като ставало въпрос за значителни щети. Това на практика са парите за месечните заплати на трима футболисти.

В момента в „Левски” са се докарали до просешка тояга и разчитат предимно на феновете. Те събраха почти 900 000 лева от началото на дарителската кампания преди месец, но сега ще трябва да плащат с част от тези пари за свинщината с клозетите в Разград.

Шефовете на „Лудогорец” пък останали отчаяни, като видели разбитите тоалетни. Допреди няколко години стадионът в Разград се водеше като един от най-лошите за гостуваща публика. След ремонта обаче секторът за привържениците на съперника беше направен в луксозни условия. Сега обаче ръководството на клуба се замисляло дали в следващия мач с „Левски” да не затвори клозетите и вместо тях да постави от смрадливите химически тоалетни. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече