Мафията на Платини крепи Перуката във ФИФА и УЕФА! Зоран Лакович бил авер по чашка с пияндето Боби

0

Боби Михайлов обърна футбола ни с хастара нагоре, но на чиновниците от ФИФА и УЕФА хич не им пука. Нещо повече – пазят алкохолизираната и морално деградирала Перука да не би случайно да падне от власт. Вместо да се намесят решително, двете централи подкрепиха Боби срещу Димитър Бербатов, който на 18 март събра недоволните клубове в НДК на конгрес, свикан от самия Михайлов и с публикувана покана в Търговския регистър.

Алтернативният конгрес избра Бербатов за президент. Това изобщо не се хареса на ФИФА и УЕФА, които пратиха писмо, че са зад Боби. Но защо всъщност тези две централи си траят години наред за безобразията на Перуката и кликата му?

По информация на „Уикенд”, и в двете организации още действа групата на изритания за корупция бивш президент на УЕФА Мишел Платини. Боби се явяваше негово видно протеже и член на антуража му. Със същите авери го свързвали общи далавери, плюс

ядене и пиене по конгреси, симпозиуми и мачове

в чужбина. Затова и до днес въпросното котило му помага, тъй като го имат за един от тях. И защитават Боби с писма и декларации, че са „разтревожени за футбола в България”, както стана по-рано тази седмица, пише „Уикенд“.

Според слуховете в БФС, въпросните писма всъщност ги пишел изпълнителният директор на съюза Борислав Попов. А после само ги пращал до приятелите на Перуката във ФИФА и УЕФА, откъдето му ги връщали подпечатани и подписани.

Единият от тази група например, чийто подпис се мъдри под последното писмо, е Зоран Лакович, директор на направление „Национални асоциации” в УЕФА. За въпросния сърбин се твърди, че освен всичко друго бил другар по чашка на Михайлов. Именно него Боби беше викнал уж да следи за редовността на последните избори в БФС, когато Бербатов без малко да катурне Перуката. Тогава

сърбинът си замълча при манипулацията

Боби да бъде обявен за краен победител с 241 гласа, вместо с нужните 242, и така го спаси от балотаж.

Другият виден крепител на Перуката, само че във ФИФА, бил французинът Кени Жан-Мари, главен директор „Членуващи асоциации”. Той е вторият освен Зоран Лакович, подписал писмото след алтернативния конгрес на Бербатов. Роденият в Гваделупа чиновник е бивш служител на френската федерация и също доверено лице на Платини.

Как няма да услужи на Боби, като са от едно котило?

коментират запознати с международните връзки на нашия футболен началник.

Към същата банда принадлежал и друг важен началник в УЕФА Кевин Ламур, бивш личен съветник на Мишел Платини. Когато последният беше изхвърлен след разкритията за подкуп от 2 милиона евро, Ламур също си подаде оставката. Стои около година-две в сянка, а след това го прибират на висока позиция в УЕФА, където е и до днес. И той бил близък с Боби и помагал, когато се налагало.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече