Елена на Бербо го кара да се откаже! Митко едва намирал време за децата

0

Жената до Димитър Бербатов все по-усилено го навивала да се отказва от мераците си да управлява футбола в България. Хубавата Елена от година се чувствала често самотна, след като мъжът й хукна да се занимава с битките за властта във футбола ни.

От много обикаляне из страната да се среща с отборите, Бербо вече едва намирал време да се занимава с двете си щерки. Да не говорим, че почнал да вдига високо кръвно, а очите му са перманентно зачервени от стрес и напрежение.

Елена вече била сериозно обезпокоена за мъжа си. И докато доскоро още го подкрепяла, сега го карала да зареже всичко. Пари си имали бол, не му трябвало да гази в блатото на футбола ни, пише „Уикенд“.

Говори се, че същото се случвало и в семейството на другия лидер на опозицията Стилиян Петров. Жена му Паулина е в Англия с двамата им сина, а Стенли през седмица-две идва в България, за да буни футболното население на страната ни заедно с Бербатов. На Паулина вече й писнало да се занимава с двете отраснали момчета, с които трудно се излизало на глава. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече