Боби яде и пие в конеферма на Великден

0

Скандалният футболен бос Борислав Михайлов избяга в провинцията за великденските празници. Гадната Перука събра цялата фамилия в гъзарската резиденция в Балкана, чиято голяма атракция е конеферма. Шефът на БФС поглезил съпругата си Мария Петрова, дъщерята Биса и зетя Живков Миланов с двете им деца, както и сина си Николай и половинката му Николета Лозанова с щерка си. Планинският комплекс и неговият персонал били изцяло на разположение на противната фамилия.

Докато жените и децата се захласвали по красивите коне, Бобката си хапвал и къркал на корем, макар в последно време докторите му препоръчали да се ограничава. По коридорите на футболния съюз разправят, че Михайлов имал нужда да охлаби жилата след изтощителните изборни битки с опозиционера Димитър Бербатов.

В същото време обаче народният гняв към управлението му не спира. Вече втора седмица на знакови места в София се лепят плакати, усмиващи Перуката. Последните бяха край хипермаркет на булевард „България”. На тях Боби е изтипосан с ухилена физиономия, а надписите гласят: „Търси се – пиян или трезвен. Награда – спасение за българския футбол”, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече