Наши ездачи са фаворити за трофей на Световната купа по конен спорт

0

От четвъртък до неделя на конна база „ Фригопан“, Царацово, Пловдив ще се проведе Световната купа – 2 звезди и Купа на нациите при юношите по прескачане на препятствия. 
Българските ездачи до 18 години са фаворити за спечелване на първото място в крайното отборно класиране в National Cup 2022 при сериозна конкуренция от другите балкански страни. 
Вече са известни и всички родни участници в предстоящите четири дни на турнира, като при юношите страната ни ще представят : Елиза Чолакова, Ая Митева, Ася Петрова, Милко Кочев, Десислава Миланова и Даная Велинова. При децата (12-14 годишни) за България участие ще вземат Стефан Ботев, Екатерина Гайдарова, Мартина Гайдарова, Елена Хаджова и Марта Колушева.
В Световната купа – 2 звезди (индивидуално) надеждите ни за призово класиране в различните изпитания и височини на препятствията са свързани с Ангел Няголов, Антон Дацински, Ивайло Бонев, Руслан Петков, Филип Велев, Деян Балчев, Мирослав Илиев, Андрей Гочев и Кристияна Атанасова.
85 състезатели и 150 коня от България, Турция, Румъния, Гърция , Италия и Полша са заявени за предстоящите изпитания на този най-висок форум в региона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече