Майкъла: Любо Пенев да не изпадне от историята на ЦСКА?

0

Ветеранът от ЦСКА Георги Илиев – Майкъла не спира да си прави майтапи с ръководството от „Армията”. След като стана ясно, че Любо Пенев е вариант за нов треньор на отцепниците от ЦСКА 1948, Майкъла го предупреди да се готви за изчегъртване от историята на армейския отбор.


„Ако Любо Пенев застане начело на ЦСКА 1948, това ще бъде много силен ход на собственика на клуба. Любо е добър специалист. Само да не стане така, че след това да изчезне от историческите книги за ЦСКА? Имам предвид онова, което се случи в една книга с имената на Спас Джевизов, Ради Здравков и Мето Томанов – армейски момчета, но ги изкараха отвсякъде, все едно никога не са играли за ЦСКА”, коментира Майкъла. Бившият №6 от славния армейски отбор има предвид книгата, която излезе по случай 70-ата годишнина от създаването на ЦСКА. В нея имената на тримата ги нямаше. Прегрешението им бе, че са работили за „Лудогорец”.


Майкъла, както всички останали от червената общност, е много недоволен от представянето на ЦСКА през пролетта. Той твърди, че основният проблем е в ръководството на клуба, и по-специално на Гриша Ганчев и групата около него, пише „Уикенд“.

Майкъла обаче смята, че въпреки бойкота на запалянковците Гришата няма да си смени маниерите на работа. Според него англичанинът Алън Пардю не става за треньор на ЦСКА и трябва да стяга куфарите по най-бързия начин.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече