„Хебър” чака италианския Тити Папазов

0

Чалнатият треньор Серсе Козми пускал порно на футболистите си

Новакът в елита „Хебър” също е напът да се набърка в италиански схеми. За скромния клуб от Пазарджик мераци имат досегашните спонсори на разпадналия се „Царско село”. Бизнесмените Антонино Имборджа, Дино Сака и Томазо Маниконе се опитаха да спасят отбора от Околовръстното шосе с италиански треньор и една дузина играчи, събрани от кол и въже от Апенините. В крайна сметка „Царско село” остана на последно място, а след това босът Стойне Манолов хлопна кепенците за професионалния футбол.

Сега същото трио италианци искат да се включат в управлението на „Хебър”. Връзката е направена от Софрони Софрониев, за когото се твърди, че е футболен агент и представител на италиано-швейцарски консорциум на име „Сичили”. По последните информации в момента вървят пазарлъци и в скоро време се очаква окончателната развръзка. Ако сделката се случи, италианците са обещали да преместят осветлението от стадиона на „Царско село” на този в Пазарджик, за да играе „Хебър” домакинските си мачове пред своя публика. Нищо чудно някои от италианските играчи също да преминат там.


За да си направят по-голяма реклама италианците биха аларма, че ще доведат един от култовите италиански треньори – Серсе Козми. 64-годишният спец нашумя от престоя си в „Перуджа” в началото на века. Брадата и бейзболната шапка са му запазената марка, а дивотиите му край тъч линията в стила на Тити Папазов се помнят и до днес. Носят се легенди, че в пика на кариерата си лудата глава Козми пускал порно на футболистите си преди най-важните мачове за отбора. За да започне италианецът работа в „Хебър” обаче, първо ще трябва да бъде изпъден българският треньор Николай Митов – Жадното. След дълги борби най-сетне Жадното успя да класира отбора в Първа лига (след 21 години в долните дивизии) и евентуално уволнение ще бъде жестоко предателство.


Самият Митов призна, че с никого не е обсъждал раздяла с отбора и иска на всяка цена да води тима в елита през следващия сезон.


„Аз си изпълнявам договора, гледам си работата и отбора. Ако се случи нещо различно, ще е жестоко и несправедливо”, каза Ники Митов по повод бъдещето си в „Хебър”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече