Братът на Стоичков духна в Германия

0

Скандалният брат на футболната легенда Христо Стоичков е забегнал в чужбина, за да се спаси от пълно разорение, научи „Уикенд”. Подобно на много нашенци, вироглавият Цанко Стоичков заминал в Германия, където ще се мъчи да заработи по-добри пари и да си плати най-належащите борчове.


Въпреки легендарната си фамилия, устатият Цанко така и не можа да подреди живота си и вечно има финансови драми. Покрай пандемията доходите му съвсем се стопили и по-малкият брат Стоичков пак е затънал в кредити, издават негови близки. Досега Цанко живя уж спокойно в Пловдив, като често отскачаше до близкото село Ясно поле, където майка им Пенка Стоичкова прекарва старините си сама. Покрай нея се виждал чат-пат и със сестра си Петя.


Близки до легендарната фамилия разправят, че отношенията между Ицо и Цанко за пореден път са се влошили. През последните години двамата ту се карат, ту се сдобряват. Най-вероятно сега отново не си говорят, тъй като Камата е отказал да изчисти финансовите бакии на брат си и това наложило Цанко да се бъхти на работа по чужбина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече