Илари сложила рогата на Тоти

0

Принца на Рим залюбил Ноеми после, първо Блази – треньора му

В средата на месец юли миналата година бившият футболист на „Рома“ Франческо Тоти обяви раздялата си с Илари Блази чрез официално изявление. След 20 години заедно двойката сложи край на брака си заради слухове за изневяра от страна на бившия футболист.

Сега историята получава продължение и се обръща на 180 градуса. Става ясно, че не Принца на Рим, а половинката му е тази, която е кръшкала първа. Или поне така уверяват от италианския вестник „Кориере дела Сера“, който дори разкрива името и фамилията на мъжа, с когото Илари е била в повече от приятелски отношения. Става въпрос за неизвестен до момента млад мъж на име Кристиано Йовино. Личен треньор, роден в Рим, който всъщност отговаря за поддържането на формата на италианския футболист.

Фитнес инструктурът Кристиано бил съблазнител

Фитнес инструктурът Кристиано бил съблазнител

Според изданието журналистката и фитнес инструкторът са започнали връзка преди около година и половина, тоест около шест месеца преди да се появят информациите, че Франческо Тоти палува по чуждо. И уточняват, че Блази се е възползвала от пътуванията си до Милано, официално за да представя програмата „Островът на известните“, за да има срещи с любимия си далеч от прожекторите.

Франческо Тоти

От този момент нататък, след като научил, че съпругата му е сложила рога, Тоти започнал връзка с Ноеми Боки. Именно за този флирт се разчу първо и Франческо понесе вината за разтурянето на семейното гнездо, а работата излезе „де я чукаш, де се пука“.

Ноеми Боки се оказа без вина

Ноеми Боки се оказа без вина

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече