Стоичков още не е прежалил Марадона

0

Христо Стоичков още скърби по починалия Диего Марадона. Легендарният аржентинец си отиде през ноември 2020 г., скаран с Ицата. Нашият го отписа от приятелите си, тъй като Диего не дойде на юбилейния му мач в София.


„Чувствам се виновен, че не го отделих от лешоядите. Винаги казвам, че са лешояди… За това, че не настоявах толкова много, заради приятелството, което имахме. Понякога седя вкъщи и си мисля – не можех ли да направя нещо? Чувствам се малко виновен. Имах възможността да бъда тук. Ядоса ме да видя онези, които бяха накацали около него с костюми и вратовръзки“, обяви Стоичков. Той отдаде почит на Марадона, посещавайки дома му в Буенос Айрес.


„Имах му всички телефони, говорили сме много пъти. Последният път беше през февруари 2016 г. Тогава той лично ми се обади за рождения ми ден. Оттогава никога повече не успях да говоря с него“, каза Ицата.


Стоичков увери още, че Марадона е „белязал живота на всички“, и че иска да оцени моментите, изживени заедно с Диего. Той каза още, че е плакал на „Маракана“, когато Аржентина падна от Германия на финала на световното през 2014 г. „Ако Аржентина спечели световната купа, предполагам, че Диего ще възкръсне, ще слезе от небето и ще се израдва на терена”, каза още Христо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече