Мъри изхвърлил Тити от „Герена“

0

Баскетболният спец отказал да плати 110 000 лв неустойка

Треньорът на „Левски“ Мъри Стоилов е натиснал Тити Папазов да си подаде оставката като член на Надзорния съвет на футболния клуб. Това стана на срещата, на която трябваше да се решава как сините ще излязат от финансовото блато.


Причината Стоилов да скочи на баскетболния треньор е сумата от 110 000 лева, които „Левски“ дължи на производителя на спортна екипировка „Макрон“. Когато Наско Сираков и Тити Папазов взеха властта в „Левски“ преди две години, една от първите им работи беше да скъсат едностранно договора с „Макрон“ и да сключат нов, само че с „Жома“. Този тарикатлък хич не се хареса на италианската компания, която заведе дело и осъди „Левски“ да плати въпросната неустойка.


Стана скандал, при който Тити се удари в гърдите и каза, че като правоверен левскар той лично ще плати парите. Само че след това го цапардосала остра амнезия, и до днес борчът все още не е оправен. На събранието Мъри скочил на Папазов и му казал в очите, че след като е излъгал, трябва да се маха от ръководството на „Левски“. Тити се обидил, проронил няколко сълзи, след което си написал оставката. „Напускам под натиск“, ожали се баскетболният треньор.


За прекратения договор с „Макрон“ не по-малка вина има и Наско Сираков. Той обаче минал между капките, тъй като никога не е обещавал да плаща от собствения си джоб.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече