Алина Искренова ще продава антики и мебели

0

Жената на Гиби отваря магазин в САЩ

Алина Искренова, известната съпруга на футболната легенда Божидар Искренов – Гибона, спира да работи като баба. Бившата стюардеса от БГА „Балкан“ открива този месец магазин в Пърсвил, щата Вирджиния. Самата тя съобщи, че ще продава антики, подаръци и ретро мебели за дома. Магазинът ще се казва „Синя хортензия“, което било нейното любимо цвете.


В последните няколко години, и особено по време на пандемията, Алина помагаше на щерка си Настя в отглеждането на двамата си внука. Сега обаче е решила, че е крайно време да продължи да работи. Тя и преди това имаше свой бизнес, който обаче временно беше замразен.


Засега не е ясно дали и Гиби Искренов ще се включи в начинанието и под каква форма. След няколко неуспешни връзки той се прибра обратно при Алина в САЩ. Към момента двамата не живеели заедно, но поддържали добри взаимоотношения.


В Америка бившият футболист се препитава като таксиметров шофьор. Наскоро той беше в България, а „Левски“ го награди с плакет по случай 60-ата му годишнина. Юбилеят обаче се оказа помрачен, тъй като същата вечер сините отпаднаха от „Хамрун Спартанс“ в турнирите на УЕФА, а Гиби се зарече да не ходи повече на „Герена“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече