Ментето Дуци намразил Стойчо при уволнението си от ЦСКА

0

Екзекутора убедил Титаните да му заеме мястото

Менте треньорът Дуци Симонович дълго време беше в нелегалност в Сърбия. Но сега изпълзя от кафаната с мощна атака по Стойчо Младенов. Екзекутора сега е немилост на „Армията“ за това, че отиде при отцепниците от ЦСКА 1948. Дуци, който в края на октомври ще направи 50 години, си изля злобата по Младенов, на когото има зъб още отпреди десет години. Тогава именно Стойчо убеди тогавашните шефове на ЦСКА от „Титан“ да разкарат сръбското менте от треньорския пост, и да му го връчат на него.

Сега Дуци се натискал да се връща на работа в ЦСКА при Гриша Ганчев като помощник в екипа на сънародника си Саша Илич. Нищо, че последният не искал и да чуе за Симонович. Затова опитвал
да убеди Гришата да го прибере на „Армията“. И за да му се измазни допълнително, наплю здраво Стойчо Младенов, който се явява сред най-отявлените врагове на Ганчев в момента.


Дуци припомни, че навремето той лично му е измислил прякорът „Неустойчо“ заради високите неустойки, при които сключва договорите си с ЦСКА. А сега го наричал „Троянеца“, понеже бил като Троянски кон на „Армията“. „Ганчев много добре знаеше за треньорските неумения на „Троянеца“, и като го знам колко е внимателен и подозрителен, единственото мое предположение беше, че това е някакъв голям компромис. И назначението на „Неустойчо“ е направено под голям натиск“, разправя Симонович за последното връщане и изгонване на Младенов от „Армията“. Той атакува Стойчо и за това, че през 2012 г. изпусна титлата да отиде по най-баламския начин в „Лудогорец“.
И то при положение, че ЦСКА имаше 8 точки аванс преди последните три мача за сезона, които загуби, въпреки че му трябваше само едно равенство. Обвинява го и за това, че именно Младенов докара скъпи футболисти от чужбина в ЦСКА, заради което клубът накрая фалира.

Всъщност Дуци мрази Стойчо още от 2012 г., когато Екзекутора смени начело на ЦСКА него и Димитър Пенев. Предната есен Дуци се намъкна на „Армията“ на мястото на Милен Радуканов. Но понеже сърбинът нямаше треньорска тапия, формално наставник се водеше Димитър Пенев. Като една от причините за назначението се сочеше тази, че Дуци бил редовен посетител на масата на тогавашните шефове от „Титан“ Димитър Борисов и Иво Иванов, с които къркал уиски. В ЦСКА го изтраяха няколко месеца, преди трима от футболистите да бъдат хванати с допинг. Изпъдиха го след загубата от „Черноморец“ в Бургас с 0:2 и доведоха Стойчо, който пък изпусна титлата по най-балъшкия начин. Симонович разправяше още тогава, че Младенов му подлял вода, за да му заеме поста. „Дуци-Муци и компания да си гледат работата“, отвърна Екзекутора на тези обвинения.

За Дуци се знае още, че много обича да взима пари назаем, но да не ги връща. Вересиите му се простират от София чак до Сливен, където беше треньор при Йордан Лечков. Говореше се, че завлякъл за Сърбия и някакъв автомобил под наем, не се знае дали го върнал или не.

Сънародничката му Катерина Паунич го обвини публично, че й завлякъл цяла къща, която заложил за кредит. Отделно, че имаше и слухове, които замесваха сърбина в уреждане на мачове. „Гришата е наясно с Дуци още от годините, когато играеше в „Литекс“, а после беше и в треньорския екип. Едва ли ще го върне на „Армията“, колкото и да му се мазни“, предполагат в ЦСКА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече