Мика ще върти маркетинга и рекламата в лигата

0

Стоичков не пускал щерка си във футбола

Михаела Стоичкова влезе във футбола въпреки нежеланието на баща си Христо Стоичков. Легендарната щерка стана директор в Професионалната футболна лига и ще върти маркетинга на организацията. До последно Ицата бил против Мика да се занимава с тази работа заради мръсните игри в нашия футбол.

Самият той от доста време скъса с играта у нас, въпреки че е солиден акционер в ЦСКА. Ангажиментите обаче му се свеждат до срещи с феновете, веднъж-дваж годишно, тъй като си има постоянна работа като коментатор в мексиканския спортен канал „Унивисион депортес” (TUDN) за испаноговорящите в САЩ. Освен това се опасявал, че злите езици веднага ще я набедят за връзкарка. В крайна сметка обаче заради професионалното развитие на Мика в сферата на маркетинга кандисал.


Фенската футболна маса хич не е наясно с качествата на Мика Стоичкова, тъй като доскоро тя живееше в Маями. На назначението ѝ се гледа скептично, но във футболните среди се говори, че е добре подготвена и наистина може да свърши работа. Щерката на Стоичков има завършена магистратура по маркетинг в Щатите. Откакто се прибра в България, Мика понатрупа опит в нашата бизнес среда. Тя пое маркетинга на марката на татко си „HS8” и според запознати е повишила продажбите с 400%. Освен това движи своя марка водка, лимитирано производство за ценители и колекционери.


Близки до фамилията издават, че Мика е подредила добре и личния си живот у нас, което ще ѝ даде повече време и отдаденост на новата работа. Нейната щерка Мия поотрасна и вече ходи на детска градина. С бащата Айкут Рамадан са разведени от години, но се твърди, че са запазили нормални отношения и поделят грижата за внучката на Ицо Стоичков.


Според клюката през последните месеци Мика има нов мъж до себе си, но го пази от хорските очи заради горчивия си опит от предишни връзки. Една снимка в мрежата обаче издаде, че най-вероятно новото ѝ гадже е младеж на име Виктор Ненчев, за когото се знае, че обещаващ зъболекар от Плевен.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече