Кубрат се бие с 45-годишен сърбин

0

Кубрат Пулев ще се бие с 45-годишния сърбин Ненад Станкович. Това стана ясно след посещението на най-добрия ни боксьор в Димитровград, където се срещна с хора от управата на града. Пулев бе посрещнат в Сърбия от председателя на Общинското събрание в Димитровград Зоран Джуров, общинския съветник Славолюб Маноилов и директора на Туристическа организация Цариброд Васил Андреев.

На срещата бяха договорени два благотворителни мача на Пулев със Станкович, който не е активен боксьор от 2019 г. Единият от двубоите ще бъде в София, а другият в Сърбия. Станкович е бивш професионален шампион на Югославия, след като побеждава считания за фаворит преди срещата Слободан Влаович.

През следващия месец се предвиждат и открити тренировки с участието на Кубрат в Димитровград. Целта е насърчаване на младите хора да се занимават със спорт, най-вече бокс.

Наскоро Пулев разкри, че е преговарял за мач с голямата звезда в бокса Тайсън Фюри. В крайна сметка Циганския крал предпочете да се боксира с Дерек Чисора. В последния си професионален мач Кубрат загуби именно от Чисора, който го победи по точки след разединено съдийско решение.

Депутатът Настимир Ананиев си снима корема, докато се кълне в парламента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече